وي افزود: مسلمانان چيني ميتوانند در سفرهاي 10 و 15 روزه خود به مالزي، از کلاسهاي آيين و مناسک مذهبي بهرهمند شوند و خود را براي سفر عمره آماده کنند، پس از آن نيز به مکه رفته و به کشور خود بازگردنند.
وي ادامه داد: ارائه اين بستههاي پيشنهادي براي سفرهاي زيارتي، تنها با اجازه دولت چين امکانپذير است؛ چرا که مردم چين بدون اجازه دولت حق سفرهاي خارجي را ندارند و تنها وزارت گردشگري مسئول اين سفرها نيست، بلکه ديگر سازمانهاي مربوط به سفرها و مسائل مذهبي نيز بايد در اين باره تصميم بگيرند.
ادنان منصور تصريح کرد: بخش قابل توجهي از جمعيت استان زينجيانگ، که 16 درصد جمعيت کل چين را در برگرفته، مسلمانان تشکيل ميدهند؛ از اين رو اميد ميرود، ارتباط هاي مداومي در اين زمينه با استادان زينجيانگ برقرار شود.
وي با اشاره به افزايش پروازهاي مالزي و استان زينجيانگ و اورومکي، از راه ديگر شهرهاي آسيايي، ازجمله: آلماني در قزاقستان و تاشکند و ازبکستان، گفت: سال گذشته پروازهاي چارتري ميان کوآلالامپور و منطقه اورومکي وجود داشته، اما بهدليل نبود مسافر به ميزان کافي، اين پروازها لغو شد.
وي افزود: سال گذشته حدود 44 هزار گردشگر چيني به مالزي سفر کردند که حدود 40 هزار نفر آنها از شهروندان استان زينجيانگ و 10 هزار نفر نيز مسافران اورومکي بودهاند، اما با توجه به آمار 90 هزار نفري گردشگران مالزيايي که به چين سفر کردهاند، اين رقم قابل توجهي نيست و اميدوارند بتوانند تعاملي در تبادل گردشگر ميان دو کشور ايجاد کنند.
M/R/108
انتهای پیام/